Cinemazaal

Huren cinemazaal

Naast gezellige café-avonden en onvergetelijke feestjes staat Jeugdhuis ’t Onkrooid ook bekend voor het hebben van de enige cinemazaal in Arendonk. De zaal is uitgerust met 47 zitplaatsen, een beamer, een groot scherm en een geluidsinstallatie. Maak je dus zeker geen zorgen want je komt niks tekort!

Wie kan de zaal huren?

Jeugdhuis ’t Onkrooid stelt de zaal voor iedereen beschikbaar!

Hoe kan ik de zaal huren?

Je kan de zaal huren door onderstaand formulier in te vullen. Duid een datum aan wanneer je wil komen. Selecteer het tijdstip dat je komt. Tot slot vul je je naam, e-mailadres, aantal personen in en duid je aan of je als particulier, vereniging of jeugdvereniging wil huren.

Wat moet ik meenemen?

We raden je aan om zelf je laptop mee te nemen. Door middel van een HDMI-aansluiting kan je dan zelf een film afspelen via Netflix, Disney+, Streamz, …

Ben je meer old school? Dan is er nog altijd de mogelijkheid om een DVD-speler te gebruiken.

Hoeveel kost het?

Arendonkse jeugdverenigingen en Arendonkse scholen: Gratis
Arendonkse verenigingen: €15
Privépersonen: €25

Je kan dus aan een laag tarief gebruik maken van onze cinemazaa

Reserveren
Wil je de cinemazaal graag huren? Vul dan onderstaand formulier in. Wij contacteren je dan zo snel mogelijk om te laten weten of je reservatie (qua datum & tijd) in orde is. Als je filmdag of -avond aangebroken is, kom je gewoon naar de poort van het jeugdhuis. Daar wacht iemand van het Onkrooidteam of de gemeente je op om je binnen te laten. Je hoort op dat moment hoe we verder afspreken op het einde van je film.

RESERVEREN

Wil je de cinemazaal graag huren? Vul dan onderstaand formulier in. Wij contacteren je daarna zo snel mogelijk om te laten weten of je reservatie (qua datum & tijdstip) in orde is. Op de dag van je filmmiddag of -avond moet je zelf de sleutel bij de gemeente gaan halen. Met deze sleutel geraak je binnen. Verdere uitleg hierover krijg je in de bevestigingsmail na je reservatie.

Graag willen we nog zeggen dat jullie op het moment van verhuur verantwoordelijk zijn voor de zaal. Draag dus zorg voor onze infrastructuur en laat alles proper achter als je vertrekt.

Scroll naar top